Testimoni Pelanggan

Selalu dengan cosec, saya yang kena berkejar ke tempat mereka. Selepas berjumpa dengan HEX, mereka yang uruskan untuk ambil dokumen & datang ke pejabat saya untuk advise. Amat memudahkan kerja saya.

Pusat Penjagaan & Perbidanan

Saya cadangkan pemilik syarikat mengambil servis dengan HEX sebab mereka mewajibkan untuk memberi pembentangan konklusi kewangan syarikat & cukai kepada pelanggan. Pengalaman saya, bila cerita pasal akaun saya pasti mengantuk dan bosan. Tetapi selepas mendengar penerangan & pembentangan dari HEX, sedar tak sedar 3 jam berlalu. Saya amat gembira dan berpuas hati.

Doktor Perubatan

Mulanya saya ambil servis akaun saja dengan HEX. Tapi rupanya banyak masalah syarikat yang boleh selesai dengan strategi yang diberikan. Bukan saja akaun, malah dapat menyelesaikan masalah cukai & pengurusan syarikat.

Pengarah Syarikat Konsultasi

Saya ada rujukan kenalan memberi feedback berkenaan HEX. Dia menceritakan semua masalah pada HEX dan HEX dah tahu nak nasihat/buat macam mana. Tahniah HEX.

Partner Lawyer Firm

Syarikat telah menggunakan perkhidmatan pengurusan kewangan sejak bermula berniaga dari Enterprise hingga berjaya tukar ke Sdn. Bhd.

Doktor Pergigian

Perkhidmatan yang diberikan pantas & turut menyediakan briefing kepada staff bagi memudahkan staff saya menyediakan dokumen yang diperlukan.

Pusat Pengajian Agama

Dapatkan khidmat kami segera!

Kami sentiasa komited dan bersedia untuk membantu anda. Hubungi kami sekarang.