Dapatkan pengiraan cukai perniagaan & kadar pelepasan cukai yang tepat dari ejen cukai berpengalaman

Firma Perakaunan

7 Tahun Pengalaman

Firma Perakaunan

200+ Pelanggan Pelbagai Industri

Firma Perakaunan

Door-To-Door Services

Firma Perakaunan

7 Tahun Pengalaman

Firma Perakaunan

200+ Pelanggan Pelbagai Industri

Firma Perakaunan

Door-To-Door Services

Adakah anda yakin dengan pengiraan cukai perniagaan anda?

Menguruskan cukai perniagaan bukanlah sesuatu yang mudah. Malah, proses menjadi lebih rumit apabila pengiraan penyata perniagaan anda tidak tepat atau tidak seimbang.

Ramai pemilik perniagaan yang telah dikenakan tindakan dan tidak kurang juga mereka yang masih keliru tentang pengiraan cukai. Akibatnya, setiap tahun pasti berlaku kesilapan isytihar cukai dan kesalahan semasa menghantar fail ke LHDN.

Jika LHDN ingin audit perniagaan anda sekarang, adakah anda sudah bersedia?

Apabila disebut mengenai audit, ramai pemilik perniagaan merasa gugup, takut dan mula kelam kabut memikirkan tentang persiapan yang harus dilakukan.

Apa maklumat yang diperlukan dalam fail cukai? Bagaimana untuk menyimpan dokumen? Adakah resit yang dikumpul sudah mencukupi? Apa perlu buat jika dokumen bukti hilang? Banyak kerisauan yang timbul terutamanya bagi pemilik perniagaan yang semua benda pun dia buat sendiri.

Anda perlukan strategi percukaian yang tepat serta ejen cukai yang berpengalaman untuk berurusan dengan pihak LHDN.

Kami faham kerisauan anda. Ramai pemilik perniagaan yang sememangnya tidak punya masa untuk menguruskan cukai apatah lagi audit dari LHDN.

Sebagai ejen cukai yang berpengalaman, HEX Corporate Strategies Sdn Bhd mempunyai kepakaran dalam pengiraan cukai, menyusun atur dan mencantikkan dokumen cukai anda. Dari pembentangan sebelum pengakuan cukai hingga ke penyediaan fail cukai, kami sentiasa bersedia untuk menguruskan cukai perniagaan anda sepenuhnya. Tiada lagi kerisauan, tiada lagi keraguan.

Melalui servis percukaian yang kami tawarkan, ini antara perkara yang kami lakukan untuk anda:

Pendaftaran fail LHDN & SST

Pengiraan dan penghantaran borang cukai ke LHDN

Penyelesai audit LHDN

Khidmat nasihat cukai

Pembentangan oleh penasihat cukai sebelum penghantaran ke LHDN.

Program pemfailan cukai yang komprehensif.

Tanggungjawab secara penuh terhadap borang cukai yang dihantar ke LHDN.

Mengapa anda patut memilih kami?

Zero Penalti & Kompaun

Kami pastikan anda mendapat rekod yang baik dengan SSM & LHDN dan tidak dikenakan penalti atau kompaun.

Door-to-Door Service

Pihak kami akan datang ke lokasi anda bagi mengumpul dokumen dan membuat pembentangan.

Fast & Responsive

Anda akan mendapat khidmat yang pantas dan responsif dari kami. Segala persoalan atau keraguan akan diterangkan sebaiknya.

Pembentangan Lengkap

Polisi kami mewajibkan setiap perkhidmatan akan dibentangkan kepada anda bagi memastikan semua info adalah tepat sebelum diluluskan.

Kami telah dipercayai oleh lebih 200+ pelanggan dari pelbagai industri.

Apa Kata Mereka Yang Pernah Berurusan Dengan Kami

Saya cadangkan pemilik syarikat mengambil servis dengan HEX sebab mereka mewajibkan untuk memberi pembentangan konklusi kewangan syarikat & cukai kepada pelanggan. Pengalaman saya, bila cerita pasal akaun saya pasti mengantuk dan bosan. Tetapi selepas mendengar penerangan & pembentangan dari HEX, sedar tak sedar 3 jam berlalu. Saya amat gembira dan berpuas hati.

Doktor Perubatan

Mulanya saya ambil servis akaun saja dengan HEX. Tapi rupanya banyak masalah syarikat yang boleh selesai dengan strategi yang diberikan. Bukan saja akaun, malah dapat menyelesaikan masalah cukai & pengurusan syarikat.

Pengarah Syarikat Konsultasi

Saya ada rujukan kenalan memberi feedback berkenaan HEX. Dia menceritakan semua masalah pada HEX dan HEX dah tahu nak nasihat/buat macam mana. Tahniah HEX.

Partner Lawyer Firm

Perkhidmatan yang diberikan pantas & turut menyediakan briefing kepada staff bagi memudahkan staff saya menyediakan dokumen yang diperlukan.

Pusat Pengajian Agama

Dapatkan khidmat kami segera!

Sanggupkah anda risikokan perniagaan anda semata-mata kerana kecuaian pengurusan cukai? Bersediakah anda untuk membayar penalti sehingga 300% kerana dokumen cukai yang tidak lengkap? Selamatkan perniagaan anda sebelum terlambat. Kami sentiasa komited dan bersedia untuk membantu anda. Hubungi kami sekarang.