Dapatkan penasihat kewangan yang pakar & komprehensif dalam membantu perkembangan syarikat anda

Firma Perakaunan

7 Tahun Pengalaman

Firma Perakaunan

200+ Pelanggan Pelbagai Industri

Firma Perakaunan

Door-To-Door Services

Firma Perakaunan

7 Tahun Pengalaman

Firma Perakaunan

200+ Pelanggan Pelbagai Industri

Firma Perakaunan

Door-To-Door Services

Adakah anda sedang merangka strategi pelaburan & kewangan untuk syarikat anda?

Menyusun atur strategi pelaburan & kewangan tidak seharusnya membebankan. Ramai usahawan gagal mengenalpasti masalah sebenar kewangan mereka. Jadi, mereka menganggap mengorbankan sesuatu daripada syarikat sendiri merupakan solusi terbaik.

Itu adalah salah! Jika anda sentiasa mengganggu kestabilan kewangan syarikat, anda rasa perniagaan tersebut berpotensi untuk berkembang? Perlu pertimbangkan aliran tunai, aset & liabiti, laporan skor kredit dan lain-lain.

Semakin berkembang syarikat anda, semakin besar cabaran yang anda bakal hadapi.

Adakah anda pasti setiap pelaburan akan melipatgandakan keuntungan dengan serta merta? Semakin besar perniagaan anda, semakin banyak risiko yang anda perlu pertimbangkan. Risiko lebih besar bagi pelaburan yang melibatkan nilai pasaran yang tidak menentu.

Adakah membuat pinjaman merupakan langkah progresif untuk masa depan syarikat? Adakah hutang tersebut berpotensi untuk jana keuntungan yang lebih tinggi untuk para pemegang saham?

Anda perlukan perancangan yang strategik & berkesan.

Lengkap, efektif dan teratur—itulah nilai teras HEX Corporate. Kami bantu anda merangka pelan pelindungan risiko, portfolio pelaburan, pelan legasi dan sebagainya agar anda rasa lebih yakin, tenang dan selesa.

Realisasikan matlamat kewangan anda melalui perancangan kewangan yang profesional dan khusus. Dirangka oleh pakar penasihat kewangan berpengalaman dengan syarikat dari pelbagai industri.

Melalui servis penasihat kewangan yang kami tawarkan, ini antara perkara yang kami lakukan untuk anda:

Membantu dalam proses penggabungan dan pengambil alihan

Penilaian projek kewangan syarikat
Pengiraan dan penyerahan cukai syarikat
Memberi bimbingan dan nasihat menguruskan belanjawan
Nasihat perancangan dan penilaian pelaburan
Strategi berkesan & komprehensif untuk melindungi kewangan syarikat

Mengapa anda patut memilih kami?

Zero Penalti & Kompaun

Kami pastikan anda mendapat rekod yang baik dengan SSM & LHDN dan tidak dikenakan penalti atau kompaun.

Door-to-Door Service

Pihak kami akan datang ke lokasi anda bagi mengumpul dokumen dan membuat pembentangan.

Fast & Responsive

Anda akan mendapat khidmat yang pantas dan responsif dari kami. Segala persoalan atau keraguan akan diterangkan sebaiknya.

Pembentangan Lengkap

Polisi kami mewajibkan setiap perkhidmatan akan dibentangkan kepada anda bagi memastikan semua info adalah tepat sebelum diluluskan.

Kami telah dipercayai oleh lebih 200+ pelanggan dari pelbagai industri.

Apa Kata Mereka Yang Pernah Berurusan Dengan Kami

Saya cadangkan pemilik syarikat mengambil servis dengan HEX sebab mereka mewajibkan untuk memberi pembentangan konklusi kewangan syarikat & cukai kepada pelanggan. Pengalaman saya, bila cerita pasal akaun saya pasti mengantuk dan bosan. Tetapi selepas mendengar penerangan & pembentangan dari HEX, sedar tak sedar 3 jam berlalu. Saya amat gembira dan berpuas hati.

Doktor Perubatan

Mulanya saya ambil servis akaun saja dengan HEX. Tapi rupanya banyak masalah syarikat yang boleh selesai dengan strategi yang diberikan. Bukan saja akaun, malah dapat menyelesaikan masalah cukai & pengurusan syarikat.

Pengarah Syarikat Konsultasi

Saya ada rujukan kenalan memberi feedback berkenaan HEX. Dia menceritakan semua masalah pada HEX dan HEX dah tahu nak nasihat/buat macam mana. Tahniah HEX.

Partner Lawyer Firm

Dapatkan khidmat kami segera!

Setiap peluang itu berharga, tetapi sanggupkah anda risikokan syarikat sendiri dengan strategi kewangan & pelan pelaburan yang salah? Kami sentiasa komited dan bersedia untuk membantu anda. Hubungi kami sekarang.